Diabetes type 2, Kirkenes

Kurs , 27.09.2017-28.09.2017 , Læring og mestring, Kirkenes

Diabetesskole

Lærings- og mestringssenteret tilbyr kurs for personer med Diabetes type 1 og deres pårørende. Kurset er et samarbeid mellom Kirkenes sykehus og Norges Diabetesforbund (NDF).

Medisinsk ansvarlig er overlege på medisinsk avdeling.

Henvisning - du må ha henvisning for å delta

du må ha henvisning for å delta

​Henvisning fra lege eller diabetessykepleier sendes elektronisk til LMS Kirkenes sykehus.

27.09.2017-28.09.2017

Kirkenes sykehus
LMS-lokalet

Læring og mestring, Kirkenes

Målsetting

Målet med kurset er å gi pasient og  pårørende et best mulig grunnlag for å mestre hverdagen med diabetes.

• Fysisk aktivitet

De som underviser er lege, diabetessykepleier, klinisk  dietist, fysioterapeut og brukerrepresentant fra Diabetesforbundet.

Erfaringsutveksling med andre i samme situasjon er en viktig del av kurset. Det vil bli lagt stor vekt på dialog som pedagogisk verktøy.

• Fysisk aktivitet

Ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med

Elin Sagbakken
LMS rådgiver Kirkenes sykehus