Kirurgisk/ortopedisk avdeling, Hammerfest

Avdelingen tilbyr akutt og planlagt basalkirurgi. Ortopedene ved avdelingen utfører det meste innen skadekirurgi og samarbeider med UNN og Oslo universitetssykehus ved komplekse skader.

Les mer om Kirurgisk/ortopedisk avdeling, Hammerfest

Kirurgisk/ortopedisk avdeling, Hammerfest

 


Avdelingsleder Bente Brattaas

Kirurgi

Avdelingen tilbyr mindre kirurgiske inngrep for behandling av brokk, åreknuter m.m og disse opereres vanligvis dagkirurgisk. Kirurgiske inngrep tilbys for behandling av sykdommer i fordøyelsessystemet. Inngrepene foretas både ved hjelp av laprascopi (kikkhullsoperasjon) og ved åpne kirurgiske inngrep. Eksempel på det første er galleblæreoperasjoner, mens operasjoner av spiserøret og tynntarm/ tykktarm er eksempler på det siste.

Avdelingen tilbyr enklere urologisk kirurgi for behandling av blærestein og prostatalidelse.

Ortopedi

Avdelingen utfører det meste innen elektiv kirurgi, og mottar etter henvisning alle pasientkategorier innen ortopedien til poliklinisk vurdering og utredning. Avdelingen samarbeider med sykehusets røntgenavdeling, som tar røntgenbilder og utfører CT-skanninger MR- og ultralydsundersøkelser. 

Pasientene utvelges til dagkirurgi/poliklinisk kirurgi eller til operasjon under innleggelse i avdelingen avhengig av diagnose, alder og sykdommer forøvrig.

Innenfor protesekirurgien utføres hofte- og kneleddsproteser. Kompliserte proteserevisjoner henvises til UNN. Artroskopisk kirurgi foretas i kne-, skulder- og ankelledd, og innbefatter for eksempel behandling av meniskskader i kneet og impingement i skulderen. Dessuten foretar avdelingen avlastende og korrigerende inngrep som for eksempel osteotomier ved artrose i kneleddet, korreksjoner av fotdeformiteter som for eksempel hallux valgus, samt avstivningsoperasjoner som f. eks. ved artrose etter skader i ankel og bakfot.

Avdelingen utreder pasienter med rygg- og nakkeplager, mens pasienter med operasjonstrengende behandling henvises til UNN.

Avdelingen behandler alle typer sår, deriblant brannsår. Større brannskader videresendes til Haukeland Sykehus.

Finnmarkssykehusets barneavdeling ligger ved Hammerfest Sykehus. Vi utreder og behandler barn med ortopediske lidelser i samarbeid med barneavdelingen.

Ortopedisk avdeling samarbeider med fysikalsk avdeling, og har fast fysioterapeut tilknyttet avdelingen. Videre har avdelingen samarbeid med Opptreningssenteret i Finnmark (OIF i Alta) og  Rehabiliteringssenteret Nord-Norges Kurbad i Tromsø. I tillegg samarbeider avdelingen med Nord-Norges Ortopediske Verksted i Tromsø, som også har poliklinisk virksomhet ved Hammerfest Sykehus.

Kontakt

Oppmøtested
Kirurgisk/ortopedisk sengepost ligger i 3. etasje, kirurgisk og ortopedisk poliklinikk i 1. etasje.
Postadresse
Finnmarkssykehuset
Hammerfest sykehus
Kirurgisk/ortopedisk avdeling
Sykehusveien 35
9601 Hammerfest
Hammerfest sykehus
Besøksadresse
Sykehusveien 35(Google maps)
9601 Hammerfest
Besøkstider
mandag - fredag 06 – 22
lørdag - søndag 07:30 – 22
Akuttmottaket er døgnåpent
Telefon
78421000

Busstider Hammerfest sentrum

Busstider Hammerfest sykehus

Det går buss mellom hovedinngangen på sykehuset og hurtigbåtkaia i Hammerfest sentrum som korresponderer med VargsundXpressen til og fra Alta mandag til fredag.
Ankomst Hammerfest sykehus ca. 08:40
Avgang fra sykehuset kl. 16:15

Holdeplass Fuglenes veikryss ligger 300 meter fra sykehuset 

130 Bybuss Hammerfest (Gjelder ikke 20/6 - 20/8)130 Bybuss Hammerfest (Sommerperiode 20/6 - 20/8)132 Ringrute Strømsnes - Hammerfest - Forsøl

Båtruter i Hammerfest sentrum

NB! Veiarbeid på Skaidi

​Det foregår for tiden veiarbeid mellom Skaidi og Kvalsund, noe som kan føre til forsinkelser i trafikken. Hvis du skal passere denne strekningen på vei til Hammerfest sykehus, bør du beregne en halv time ekstra reisetid for å være sikker på å nå timen på sykehuset.

Parkering ved Hammerfest sykehus

All parkering på sykehusområdet skal foregå på oppmerkede og skiltede plasser.

Pris kr. 18,- per døgn – Takstgruppe 8802

NB!
Fra 1. juli 2017 øker parkeringsavgiften til kr. 25,- per døgn.


Pasientreiser

​Hovedregelen er at du får dekket reise til og fra behandling med billigste rutegående transport.

Mer om pasientreiser i Finnmark

Reisemuligheter til og fra Hammerfest sykehus

Praktisk informasjon

Kafeteria

 

Du finner kafeteriaen i sykehuset i første etasje mot sørvest. Her kan du nyte byens fineste utsikt over Sørøysundet mens du nyter en kopp kaffe, en vaffel eller en full middag. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen selv om du ikke kjøper noe å spise eller drikke også.

Kafeteriaen er alltid åpen.

Matservering

Hverdager
08:00 – 13:30

Lørdager, søndager og helligdager
11:45 – 12:30 

Kapellet – det stille rom

 

Dette rommet kan benyttes av pasienter, pårørende og ansatte. Du er velkommen hit, det er alltid åpent. Her kan du finne ro til ettertanke. Du kan tenne lys, lese og be. Kapellet har et godt piano og en cd-spiller. I rommet utenfor finnes aktuell litteratur, salmebøker og bibler.

Kapellet er åpent for alle, uavhengig av tro eller livssyn.

Kapellet ligger på grunnplanet i sykehuset, til venstre når du har passert kafeteriaen. Følg skiltene.

Kiosk

Narvesen har kioskutsalg i hovedvestibylen på sykehuset. Her får du kjøpt alle vanlige kioskvarer, samt forskjellige nødvendighetsartikler som du kan få bruk for på sykehuset, som tannbørster, undertøy og toalettartikler – og selvfølgelig lesestoff av alle slag. 

Åpningstider

mandag – fredag
07:30 – 20:00
lørdag
10:00 – 17:00
søndag
11:00 – 17:00

Oversiktskart

 

Pasientverter

Pasientvertordningen ved Hammerfest sykehus er et samarbeid mellom Finnmarkssykehuset og frivillighetssentralen i Hammerfest.

Pasientvertene er resepsjonens «forlengede arm» ute på gulvet i hovedvestibylen. De hjelper pasienter og besøkende med å finne fram  til poliklinikker og andre behandlingssteder ved Hammerfest sykehus, og følger dem som ønsker det dit de skal. Pasientvertene kan også bistå med få tak i rullestol og å trille dem som trenger det.

Du finner pasientvertene ved «basestasjonen» deres i hovedvestibylen og ellers rundt omkring på sykehuset. Pasientvertene er lette å kjenne igjen i marineblå uniformer, og de går alltid med navneskilt. Pasientvertene kan nås på telefon 904 12 756

Pokémon Go ikke tillatt

 

Av hensyn til pasienter, ansatte og utrykningskjøretøyer er det ikke tillatt å spille Pokémon Go på sykehusområdet.

Prestetjenesten

 

Hammerfest sykehus har egen prest. Prestetjenesten er et tilbud til pasienter, pårørende og ansatte. Sykehuspresten heter Karen Lorentzen. Sykehuset har også avtale med byens prester.  De kan tilkalles til tjenester som ikke kan vente, når sykehuspresten ikke er til stede.

Samtale

Sykdom og usikkerhet omkring helse og egen framtid berører dype og grunnleggende livsverdier i oss. Det er ikke en forutsetning at man deler kirkens tro for å få et møte med presten. Utgangspunktet for en samtale kan være når du trenger noen som kan lytte, når du er i en vanskelig livssituasjon, når du vil dele spørsmål som ligger deg på hjertet. Presten skal la samtalen foregå ut fra samtalepartneren sine forutsetninger. Presten har taushetsplikt, og samtalen blir ikke referert videre til noen eller skrevet ned i journaler.

Pasienter som tilhører andre religioner eller livssyn enn Den norske kirke skal få kontakt med sitt samfunn når de ønsker det.
Prestetjenesten kan hjelpe til å formidle slik kontakt.

Sykehuspresten kan kontaktes på telefon 78 42 12 88 / 911 82 776

Mer om sykehuspresten

Røyking forbudt

​Det finnes en røykebu på hjørnet øst for hovedinngangen til sykehuset.

Ellers er det røyking forbudt på hele området, ute og inne.

Samisk tolk

Dersom du foretrekker å snakke nordsamisk under behandlingen eller undersøkelsen, vil vi gjerne benytte vår samiske tolk. For å sikre at tolken er tilgjengelig, bør vi forhåndsbestille tilgang til tolken, og det er derfor fint om du gir oss beskjed. Forhåndsavtale om tolking kan gjøres direkte med vår tolk på tlf. 915 98 117 (ukedager 07.30-15.00), eller ved å ringe dit du har timeavtale.

Dette gjelder også pasienter som har timeavtale på dagtid ved Spesialistpoliklinikken i Alta eller Spesialistlegekontoret i Karasjok. Tolking vil der foregå på videkonferanse (Skype).

Tolken ved Hammerfest sykehus er også tilgjengelig for tilstedetolking for pasienter som er innlagt på sykehuset.

Trådløst nettverk

Du kan koble deg på trådløst nettverk på alle Finnmarkssykehusets behandlingssteder.

Nettverksnavn: HN-GJEST

Du trenger ikke oppgi passord

Venterom for pasienter og pårørende

 
Innerst i kafeteriaen finner du et venterom med behagelige stoler, der du kan hvile og slappe av mens du venter på behandling, undersøkelse eller hjemtransport.

 

Aktiv overvåkning av prostatakreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/aktiv-overvakning-av-prostatakreft-hammerfestAktiv overvåkning av prostatakreft | HammerfestAAktiv overvåkning ved prostatakreftAktiv overvåkning ved prostatakreftAktiv overvåkning ved prostatakreftAktiv overvåkning ved prostatakreft
Aktiv overvåkning ved testikkelkreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/aktiv-overvakning-ved-testikkelkreft-hammerfestAktiv overvåkning ved testikkelkreft | HammerfestAAktiv overvåkning ved testikkelkreftAktiv overvåkning ved testikkelkreftAktiv overvåkning ved testikkelkreftAktiv overvåkning ved testikkelkreft
BCG-instillasjon i blære | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/bcg-instillasjon-i-blere-hammerfestBCG-instillasjon i blære | HammerfestBBCG-instillasjon i blære ved blærekreftBCG-instillasjon i blære ved blærekreftBCG-instillasjon i blære ved blærekreftBCG-instillasjon i blære ved blærekreft
Blærekreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/blerekreft-hammerfestBlærekreft | HammerfestBRáhkkoborasdávdaBlærekreftBlærekreftBlærekreft
Blærekreft - Mitomycinbehandling | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/blerekreft-mitomycinbehandling-hammerfestBlærekreft - Mitomycinbehandling | HammerfestBMitomycinbehandling -Mitomycinbehandling (cellegift)Blærekreft - Mitomycinbehandling (cellegift)Mitomycinbehandling - Mitomycinbehandling (cellegift)Mitomycinbehandling - Mitomycinbehandling (cellegift)
Brystkreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/brystkreft-hammerfestBrystkreft | HammerfestBČižžeborasdávdaBrystkreftBrystkreftBrystkreft
Brystreduserende operasjon på kvinnehttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/brystreduserende-operasjon-pa-kvinneBrystreduserende operasjon på kvinneBBrystreduserende operasjon, kvinneBrystreduserende operasjon, kvinneBrystreduserende operasjon, kvinneBrystreduserende operasjon, kvinne
Brystreduserende operasjon på mann | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/brystreduserende-operasjon-pa-mann-hammerfestBrystreduserende operasjon på mann | HammerfestBBrystreduserende operasjon, mannBrystreduserende operasjon, mannBrystreduserende operasjon, mannBrystreduserende operasjon, mann
Cellegiftbehandling | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/cellegiftbehandling-hammerfestCellegiftbehandling | HammerfestCCellegiftbehandlingCellegiftbehandlingCellegiftbehandlingCellegiftbehandling
Fjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/fjerning-av-testikkel-orchiektomi-ved-testikkelkreft-hammerfestFjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreft | HammerfestFFjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreftFjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreftFjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreftFjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreft
Føflekkfjerning | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/foflekkfjerning-hammerfestFøflekkfjerning | HammerfestFFjerning av føflekkFjerning av føflekkFjerning av føflekkFjerning av føflekk
Føflekkreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/foflekkreft-hammerfestFøflekkreft | HammerfestFEamidielkoborasdávdaFøflekkreftFøflekkreftFøflekkreft
Gallesteinhttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/gallesteinGallesteinGGallesteinGallesteinGallesteinGallestein
Ganglion, fot | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/ganglion-fot-hammerfestGanglion, fot | HammerfestGGanglion, fotGanglion, fotGanglion, fotGanglion, fot
Ganglion, hånd | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/ganglion-hand-hammerfestGanglion, hånd | HammerfestGGanglion, HåndGanglion, HåndGanglion, HåndGanglion, Hånd
Grå stær (katarakt) - operasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/gra-ster-katarakt-operasjon-hammerfestGrå stær (katarakt) - operasjon | HammerfestGGrå stær (katarakt) - operasjonGrå stær (katarakt) - operasjonGrå stær (katarakt) - operasjonGrå stær (katarakt) - operasjon
Hemoroider | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hemoroider-hammerfestHemoroider | HammerfestHHemoroiderHemoroiderHemoroiderHemoroider
Hemoroider - operasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hemoroider-operasjon-hammerfestHemoroider - operasjon | HammerfestHHemoroider - operasjonHemoroider – operasjonHemoroider - operasjonHemoroider - operasjon
Hemoroider - operasjon HAL | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hemoroider-operasjon-hal-hammerfestHemoroider - operasjon HAL | HammerfestHHemoroider – operasjon HALHemoroider – operasjon HALHemoroider – operasjon HALHemoroider – operasjon HAL
Hjernekreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hjernekreft-hammerfestHjernekreft | HammerfestHVuoiŋŋašborasdávdaHjernekreftHjernekreftHjernekreft
Hode- og halskreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hode-og-halskreft-hammerfestHode- og halskreft | HammerfestHOaive-čottaborasdávdaHode- og halskreftHode- og halskreftHode- og halskreft
Hoftebruddsoperasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hoftebruddsoperasjon-hammerfestHoftebruddsoperasjon | HammerfestHHoftebrudd - operasjonHoftebruddsoperasjonHoftebrotsoperasjonHoftebrudd - operasjon
Hofteprotese ved slitasjegikt (artrose) | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hofteprotese-ved-slitasjegikt-artrose-hammerfestHofteprotese ved slitasjegikt (artrose) | HammerfestHHofteproteseoperasjon ved slitasjegiktHofteproteseoperasjon ved slitasjegiktHofteproteseoperasjon ved slitasjegiktHofteprotese ved slitasjegikt (artrose)
Høreprøve | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/horeprove-hammerfestHøreprøve | HammerfestHHøreprøveHøreprøveHøreprøveHøreprøve
Kirurgiske inngrep i huden | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/kirurgiske-inngrep-i-huden-hammerfestKirurgiske inngrep i huden | HammerfestKKirurgiske inngrep i hudenKirurgiske inngrep i hudenKirurgiske inngrep i hudenKirurgiske inngrep i huden
Kneproteseoperasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/kneproteseoperasjon-hammerfestKneproteseoperasjon | HammerfestKKneproteseoperasjonKneproteseoperasjonKneproteseoperasjonKneproteseoperasjon
Korsbåndoperasjon, fremre korsbånd | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/korsbandoperasjon-fremre-korsband-hammerfestKorsbåndoperasjon, fremre korsbånd | HammerfestKKorsbåndoperasjonKorsbåndoperasjonKorsbåndoperasjonKorsbåndoperasjon
Leverkreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/leverkreft-hammerfestLeverkreft | HammerfestLVuoivvasborasdávdaLeverkreftLeverkreftLeverkreft
Lyskebrokkoperasjon hos barn | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/lyskebrokkoperasjon-hos-barn-hammerfestLyskebrokkoperasjon hos barn | HammerfestLLyskebrokk - operasjon hos barnLyskebrokkoperasjon hos barnLyskebrokk - operasjon hos barnLyskebrokk - operasjon hos barn
Måling av syn med autorefraktor | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/maling-av-syn-med-autorefraktor-hammerfestMåling av syn med autorefraktor | HammerfestMMåling av syn med autorefraktorMåling av syn med autorefraktorMåling av syn med autorefraktorMåling av syn med autorefraktor
Navlebrokk | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/navlebrokk-hammerfestNavlebrokk | HammerfestNNavlebrokkNavlebrokkNavlebrokkNavlebrokk
Nesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/nesepolypper-ogeller-kronisk-bihulebetennelse-operasjon-hammerfestNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjon | HammerfestNNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjon
Nyrekreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/nyrekreft-hammerfestNyrekreft | HammerfestNMoninborasdávdaNyrekreftNyrekreftNyrekreft
Operasjon av trang forhud hos barn | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/operasjon-av-trang-forhud-hos-barn-hammerfestOperasjon av trang forhud hos barn | HammerfestOTrang forhud - operasjon hos barnOperasjon av trang forhud hos barnTrang forhud - operasjon hos barnTrang forhud - operasjon hos barn
Operasjon av trang forhud hos voksne | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/operasjon-av-trang-forhud-hos-voksne-hammerfestOperasjon av trang forhud hos voksne | HammerfestOTrang forhud - operasjon hos voksneOperasjon av trang forhud hos voksneTrang forhud - operasjon hos voksneTrang forhud - operasjon hos voksne
Peniskreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/peniskreft-hammerfestPeniskreft | HammerfestPPenisborasdávdaPeniskreftPeniskreftPeniskreft
Prostatakreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/prostatakreft-hammerfestProstatakreft | HammerfestPOvdaráksáborasdávdaProstatakreftProstatakreftProstatakreft
Spiserørs- og magesekkreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/spiserors-og-magesekkreft-hammerfestSpiserørs- og magesekkreft | HammerfestSSpiserørs- og magesekkreftSpiserørs- og magesekkreftSpiserørs- og magesekkreftSpiserørs- og magesekkreft
Trang forhud og overflødig forhud | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/trang-forhud-og-overflodig-forhud-hammerfestTrang forhud og overflødig forhud | HammerfestTTrang forhud, overflødig forhudTrang forhud, overflødig forhudTrang forhud, overflødig forhudTrang forhud, overflødig forhud
Triggerfinger | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/triggerfinger-hammerfestTriggerfinger | HammerfestTTriggerfingerTriggerfingerTriggerfingerTriggerfinger
Trykkmåling av øye | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/trykkmaling-av-oye-hammerfestTrykkmåling av øye | HammerfestTTrykkmåling av øyeTrykkmåling av øyeTrykkmåling av øyeTrykkmåling av øye
Tykk- og endetarmskreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/tykk-og-endetarmskreft-hammerfestTykk- og endetarmskreft | HammerfestTGassačoalle- ja maŋŋebuoideborasdávdaTykk- og endetarmskreftTykk- og endetarmskreftTykk- og endetarmskreft
Tykktarmskreft - operasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/tykktarmskreft-operasjon-hammerfestTykktarmskreft - operasjon | HammerfestTTykktarmskreft - operasjonTykktarmskreft - operasjonTykktarmskreft - operasjonTykktarmskreft - operasjon
Vevsprøve (biopsi) | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/vevsprove-biopsi-hammerfestVevsprøve (biopsi) | HammerfestVVevsprøve (biopsi)Vevsprøve (biopsi)Vevsprøve (biopsi)Vevsprøve (biopsi)
Vevsprøver fra prostata | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/vevsprover-fra-prostata-hammerfestVevsprøver fra prostata | HammerfestVVevsprøve fra prostataVevsprøve fra prostataVevsprøve frå prostataVevsprøve fra prostata

Kirurgisk poliklinikk, Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/klinikk-hammerfest/kirurgiskortopedisk-avdeling-hammerfest/kirurgisk-poliklinikk-hammerfestKirurgisk poliklinikk, Hammerfest
Kirurgisk/ortopedisk sengepost, Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/klinikk-hammerfest/kirurgiskortopedisk-avdeling-hammerfest/kirurgiskortopedisk-sengepost-hammerfestKirurgisk/ortopedisk sengepost, Hammerfest
Ortopedisk poliklinikk, Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/klinikk-hammerfest/kirurgiskortopedisk-avdeling-hammerfest/ortopedisk-poliklinikk-hammerfestOrtopedisk poliklinikk, Hammerfest
Pasienthotell kir/ort, Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/klinikk-hammerfest/kirurgiskortopedisk-avdeling-hammerfest/pasienthotell-kirort-hammerfestPasienthotell kir/ort, Hammerfest

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.