Kirurgisk/ortopedisk avdeling, Hammerfest

Avdelingen tilbyr akutt og planlagt basalkirurgi. Ortopedene ved avdelingen utfører det meste innen skadekirurgi og samarbeider med UNN og Oslo universitetssykehus ved komplekse skader.

Les mer om Kirurgisk/ortopedisk avdeling, Hammerfest

Kirurgisk/ortopedisk avdeling, Hammerfest


Avdelingsleder Bente Brattaas

Kirurgi

Avdelingen tilbyr mindre kirurgiske inngrep for behandling av brokk, åreknuter m.m og disse opereres vanligvis dagkirurgisk. Kirurgiske inngrep tilbys for behandling av sykdommer i fordøyelsessystemet. Inngrepene foretas både ved hjelp av laprascopi (kikkhullsoperasjon) og ved åpne kirurgiske inngrep. Eksempel på det første er galleblæreoperasjoner, mens operasjoner av spiserøret og tynntarm/ tykktarm er eksempler på det siste.

Avdelingen tilbyr enklere urologisk kirurgi for behandling av blærestein og prostatalidelse.

Ortopedi

Avdelingen utfører det meste innen elektiv kirurgi, og mottar etter henvisning alle pasientkategorier innen ortopedien til poliklinisk vurdering og utredning. Avdelingen samarbeider med sykehusets røntgenavdeling, som tar røntgenbilder og utfører CT-skanninger MR- og ultralydsundersøkelser. 

Pasientene utvelges til dagkirurgi/poliklinisk kirurgi eller til operasjon under innleggelse i avdelingen avhengig av diagnose, alder og sykdommer forøvrig.

Innenfor protesekirurgien utføres hofte- og kneleddsproteser. Kompliserte proteserevisjoner henvises til UNN. Artroskopisk kirurgi foretas i kne-, skulder- og ankelledd, og innbefatter for eksempel behandling av meniskskader i kneet og impingement i skulderen. Dessuten foretar avdelingen avlastende og korrigerende inngrep som for eksempel osteotomier ved artrose i kneleddet, korreksjoner av fotdeformiteter som for eksempel hallux valgus, samt avstivningsoperasjoner som f. eks. ved artrose etter skader i ankel og bakfot.

Avdelingen utreder pasienter med rygg- og nakkeplager, mens pasienter med operasjonstrengende behandling henvises til UNN.

Avdelingen behandler alle typer sår, deriblant brannsår. Større brannskader videresendes til Haukeland Sykehus.

Finnmarkssykehusets barneavdeling ligger ved Hammerfest Sykehus. Vi utreder og behandler barn med ortopediske lidelser i samarbeid med barneavdelingen.

Ortopedisk avdeling samarbeider med fysikalsk avdeling, og har fast fysioterapeut tilknyttet avdelingen. Videre har avdelingen samarbeid med Opptreningssenteret i Finnmark (OIF i Alta) og  Rehabiliteringssenteret Nord-Norges Kurbad i Tromsø. I tillegg samarbeider avdelingen med Nord-Norges Ortopediske Verksted i Tromsø, som også har poliklinisk virksomhet ved Hammerfest Sykehus.

Kontakt

Oppmøtested
Kirurgisk/ortopedisk sengepost ligger i 3. etasje, kirurgisk og ortopedisk poliklinikk i 1. etasje.
Postadresse
Finnmarkssykehuset
Hammerfest sykehus
Kirurgisk/ortopedisk avdeling
Sykehusveien 35
9601 Hammerfest
Hammerfest sykehus
Besøksadresse
Sykehusveien 35(Google maps)
9601 Hammerfest
Besøkstider
mandag - fredag 06 – 22
lørdag - søndag 07:30 – 22
Akuttmottaket er døgnåpent
Telefon
78421000

Busstider Hammerfest sentrum

Busstider Hammerfest sykehus

Det går minibuss mellom hovedinngangen på sykehuset og hurtigbåtkaia i Hammerfest sentrum som korresponderer med VargsundXpressen til og fra Alta mandag til fredag.
Ankomst Hammerfest sykehus ca. 08:40
Avgang fra sykehuset kl. 16:15

 Busstoppet Fuglenes veikryss ligger 300 meter fra sykehuset.

130 Bybuss Hammerfest (Gjelder ikke 20/6 - 20/8)130 Bybuss Hammerfest (Sommerperiode 20/6 - 20/8)132 Ringrute Strømsnes - Hammerfest - Forsøl

Båtruter i Hammerfest sentrum

Parkering ved Hammerfest sykehus

All parkering på sykehusområdet skal foregå på oppmerkede og skiltede plasser.

Pris kr. 18,- per døgn – Takstgruppe 8802

NB!
Fra 1. juli 2017 øker parkeringsavgiften til kr. 25,- per døgn.


Pasientreiser

​Hovedregelen er at du får dekket reise til og fra behandling med billigste rutegående transport.

Mer om pasientreiser i Finnmark

Reisemuligheter til og fra Hammerfest sykehus

Praktisk informasjon

Kafeteria

 

Du finner kafeteriaen i sykehuset i første etasje mot sørvest. Her kan du nyte byens fineste utsikt over Sørøysundet mens du nyter en kopp kaffe, en vaffel eller en full middag. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen selv om du ikke kjøper noe å spise eller drikke også.

Kafeteriaen er alltid åpen.

Matservering

Hverdager
08:00 – 13:30

Lørdager, søndager og helligdager
11:45 – 12:30 

Kapellet – det stille rom

 

Dette rommet kan benyttes av pasienter, pårørende og ansatte. Du er velkommen hit, det er alltid åpent. Her kan du finne ro til ettertanke. Du kan tenne lys, lese og be. Kapellet har et godt piano og en cd-spiller. I rommet utenfor finnes aktuell litteratur, salmebøker og bibler.

Kapellet er åpent for alle, uavhengig av tro eller livssyn.

Kapellet ligger på grunnplanet i sykehuset, til venstre når du har passert kafeteriaen. Følg skiltene.

Kiosk

Narvesen har kioskutsalg i hovedvestibylen på sykehuset. Her får du kjøpt alle vanlige kioskvarer, samt forskjellige nødvendighetsartikler som du kan få bruk for på sykehuset, som tannbørster, undertøy og toalettartikler – og selvfølgelig lesestoff av alle slag. 

Åpningstider

mandag – fredag
07:30 – 20:00
lørdag
10:00 – 17:00
søndag
11:00 – 17:00

Oversiktskart

 

Pasientverter

Pasientvertordningen ved Hammerfest sykehus er et samarbeid mellom Finnmarkssykehuset og frivillighetssentralen i Hammerfest.

Pasientvertene er resepsjonens «forlengede arm» ute på gulvet i hovedvestibylen. De hjelper pasienter og besøkende med å finne fram  til poliklinikker og andre behandlingssteder ved Hammerfest sykehus, og følger dem som ønsker det dit de skal. Pasientvertene kan også bistå med få tak i rullestol og å trille dem som trenger det.

Du finner pasientvertene ved «basestasjonen» deres i hovedvestibylen og ellers rundt omkring på sykehuset. Pasientvertene er lette å kjenne igjen i marineblå uniformer, og de går alltid med navneskilt. Pasientvertene kan nås på telefon 904 12 756

Prestetjenesten

 

Hammerfest sykehus har egen prest. Prestetjenesten er et tilbud til pasienter, pårørende og ansatte. Sykehuspresten heter Karen Lorentzen. Sykehuset har også avtale med byens prester.  De kan tilkalles til tjenester som ikke kan vente, når sykehuspresten ikke er til stede.

Samtale

Sykdom og usikkerhet omkring helse og egen framtid berører dype og grunnleggende livsverdier i oss. Det er ikke en forutsetning at man deler kirkens tro for å få et møte med presten. Utgangspunktet for en samtale kan være når du trenger noen som kan lytte, når du er i en vanskelig livssituasjon, når du vil dele spørsmål som ligger deg på hjertet. Presten skal la samtalen foregå ut fra samtalepartneren sine forutsetninger. Presten har taushetsplikt, og samtalen blir ikke referert videre til noen eller skrevet ned i journaler.

Pasienter som tilhører andre religioner eller livssyn enn Den norske kirke skal få kontakt med sitt samfunn når de ønsker det.
Prestetjenesten kan hjelpe til å formidle slik kontakt.

Sykehuspresten kan kontaktes på telefon 78 42 12 88 / 911 82 776

Mer om sykehuspresten

Røyking forbudt

​Det finnes en røykebu på hjørnet øst for hovedinngangen til sykehuset.

Ellers er det røyking forbudt på hele området, ute og inne.

Samisk tolk

Dersom du foretrekker å snakke nordsamisk under behandlingen eller undersøkelsen, vil vi gjerne benytte vår samiske tolk. For å sikre at tolken er tilgjengelig, bør vi forhåndsbestille tilgang til tolken, og det er derfor fint om du gir oss beskjed. Forhåndsavtale om tolking kan gjøres direkte med vår tolk på tlf. 915 98 117 (ukedager 07.30-15.00), eller ved å ringe dit du har timeavtale.

Dette gjelder også pasienter som har timeavtale på dagtid ved Spesialistpoliklinikken i Alta eller Spesialistlegekontoret i Karasjok. Tolking vil der foregå på videkonferanse (Skype).

Tolken ved Hammerfest sykehus er også tilgjengelig for tilstedetolking for pasienter som er innlagt på sykehuset.

Trådløst nettverk

Du kan koble deg på trådløst nettverk på alle Finnmarkssykehusets behandlingssteder.

Nettverksnavn: HN-GJEST

Du trenger ikke oppgi passord

Venterom for pasienter og pårørende

 
Innerst i kafeteriaen finner du et venterom med behagelige stoler, der du kan hvile og slappe av mens du venter på behandling, undersøkelse eller hjemtransport.

 

Aktiv overvåkning av prostatakreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/aktiv-overvakning-av-prostatakreft-hammerfestAktiv overvåkning av prostatakreft | HammerfestAAktiv overvåkning ved prostatakreftAktiv overvåkning ved prostatakreftAktiv overvåkning ved prostatakreftAktiv overvåkning ved prostatakreftEMPTY
Allergi - utredning hos øre-nese-halsspesialist, voksne | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/allergi-utredning-hos-ore-nese-halsspesialist-voksne-hammerfestAllergi - utredning hos øre-nese-halsspesialist, voksne | HammerfestAAllergi - utredning hos øre-nese-halsspesialist, voksneAllergi - utredning hos øre-nese-halsspesialist, voksneAllergi - utredning hos øre-nese-halsspesialist, voksneAllergi - utredning hos øre-nese-halsspesialist, voksneEMPTY
Arrbrokk | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/arrbrokk-hammerfestArrbrokk | HammerfestAArrbrokkArrbrokkArrbrokkArrbrokkEMPTY
BCG-instillasjon i blære | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/bcg-instillasjon-i-blere-hammerfestBCG-instillasjon i blære | HammerfestBBCG-instillasjon i blære ved blærekreftBCG-instillasjon i blære ved blærekreftBCG-instillasjon i blære ved blærekreftBCG-instillasjon i blære ved blærekreftEMPTY
Blærekreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/blerekreft-hammerfestBlærekreft | HammerfestBRáhkkoborasdávdaBlærekreftBlærekreftBlærekreftEMPTY
Blærekreft - Mitomycinbehandling | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/blerekreft-mitomycinbehandling-hammerfestBlærekreft - Mitomycinbehandling | HammerfestBMitomycinbehandling -Mitomycinbehandling (cellegift)Blærekreft - Mitomycinbehandling (cellegift)Mitomycinbehandling - Mitomycinbehandling (cellegift)Mitomycinbehandling - Mitomycinbehandling (cellegift)EMPTY
Bukplastikkhttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/bukplastikkBukplastikkBBukplastikkBukplastikkBukplastikkBukplastikkEMPTY
Bukplastikk, omvendt T-snitt etter større vektnedganghttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/bukplastikk-omvendt-t-snitt-etter-storre-vektnedgangBukplastikk, omvendt T-snitt etter større vektnedgangBBukplastikk - omvendt T-snittBukplastikk - omvendt T-snittBukplastikk - omvendt T-snittBukplastikk - omvendt T-snittEMPTY
Cellegiftbehandling | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/cellegiftbehandling-hammerfestCellegiftbehandling | HammerfestCCellegiftbehandlingCellegiftbehandlingCellegiftbehandlingCellegiftbehandlingEMPTY
Cystoskopi - undersøkelse av urinblæren og urinrøret | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/cystoskopi-undersokelse-av-urinbleren-og-urinroret-hammerfestCystoskopi - undersøkelse av urinblæren og urinrøret | HammerfestCCystoskopiCystoskopiCystoskopiCystoskopiEMPTY
Endoskopisk undersøkelse av galleveiene (ERCP) | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/endoskopisk-undersokelse-av-galleveiene-ercp-hammerfestEndoskopisk undersøkelse av galleveiene (ERCP) | HammerfestEEndoskopisk undersøkelse av galleveiene (ERCP)Endoskopisk undersøkelse av galleveiene (ERCP)Endoskopisk undersøkelse av galleveiene (ERCP)Endoskopisk undersøkelse av galleveiene (ERCP)EMPTY
Etterstær etter grå stær | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/etterster-etter-gra-ster-hammerfestEtterstær etter grå stær | HammerfestEEtterstær etter grå stær (sekundær katarakt)Etterstær etter grå stær (sekundær katarakt)Etterstær etter grå stær (sekundær katarakt)Etterstær etter grå stær (sekundær katarakt)EMPTY
Fjerning av falsk mandel - adenotomi | Kirkeneshttps://finnmarkssykehuset.no/seksjon-behandling/Sider/Fjerning-av-falsk-mandel-adenotomi--Kirkenes.aspxFjerning av falsk mandel - adenotomi | KirkenesFFjerning av falsk mandel - AdenotomiFjerning av falsk mandel - AdenotomiFjerning av falsk mandel - AdenotomiFjerning av falsk mandel - AdenotomiEMPTY
Fjerning av mandler (tonsillectomi) | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/fjerning-av-mandler-tonsillectomi-hammerfestFjerning av mandler (tonsillectomi) | HammerfestFFjerning av mandler (tonsillectomi)Fjerning av mandler (tonsillectomi)Fjerning av mandler (tonsillectomi)Fjerning av mandler (tonsillectomi)EMPTY
Fjerning av mandler (tonsillectomi) | Kirkeneshttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/fjerning-av-mandler-tonsillectomi-kirkenesFjerning av mandler (tonsillectomi) | KirkenesFFjerning av mandler (tonsillectomi)Fjerning av mandler (tonsillectomi)Fjerning av mandler (tonsillectomi)Fjerning av mandler (tonsillectomi)EMPTY
Fjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/fjerning-av-testikkel-orchiektomi-ved-testikkelkreft-hammerfestFjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreft | HammerfestFFjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreftFjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreftFjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreftFjerning av testikkel (orchiektomi) ved testikkelkreftEMPTY
Føflekkfjerning | Kir. pol. Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/foflekkfjerning-kir-pol-hammerfestFøflekkfjerning | Kir. pol. HammerfestFFjerning av føflekkFjerning av føflekkFjerning av føflekkFjerning av føflekkEMPTY
Gallesteinhttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/gallesteinGallesteinGGallesteinGallesteinGallesteinGallesteinEMPTY
Ganglion, fot | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/ganglion-fot-hammerfestGanglion, fot | HammerfestGGanglion, fotGanglion, fotGanglion, fotGanglion, fotEMPTY
Ganglion, hånd | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/ganglion-hand-hammerfestGanglion, hånd | HammerfestGGanglion, HåndGanglion, HåndGanglion, HåndGanglion, HåndEMPTY
Grå stær (katarakt) operasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/gra-ster-katarakt-operasjon-hammerfestGrå stær (katarakt) operasjon | HammerfestGGrå stær (katarakt) - operasjonGrå stær (katarakt) - operasjonGrå stær (katarakt) - operasjonGrå stær (katarakt) - operasjonEMPTY
Hemoroider | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hemoroider-hammerfestHemoroider | HammerfestHHemoroiderHemoroiderHemoroiderHemoroiderEMPTY
Hemoroider - operasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hemoroider-operasjon-hammerfestHemoroider - operasjon | HammerfestHHemoroider - operasjonHemoroider – operasjonHemoroider - operasjonHemoroider - operasjonEMPTY
Hode- og halskreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hode-og-halskreft-hammerfestHode- og halskreft | HammerfestHOaive-čottaborasdávdaHode- og halskreftHode- og halskreftHode- og halskreftEMPTY
Hoftebruddsoperasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hoftebruddsoperasjon-hammerfestHoftebruddsoperasjon | HammerfestHHoftebrudd - operasjonHoftebruddsoperasjonHoftebrotsoperasjonHoftebrudd - operasjonEMPTY
Hofteprotese ved slitasjegikt (artrose) | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hofteprotese-ved-slitasjegikt-artrose-hammerfestHofteprotese ved slitasjegikt (artrose) | HammerfestHHofteproteseoperasjon ved slitasjegiktHofteproteseoperasjon ved slitasjegiktHofteproteseoperasjon ved slitasjegiktHofteprotese ved slitasjegikt (artrose)EMPTY
Hull på trommehinnen - operasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hull-pa-trommehinnen-operasjon-hammerfestHull på trommehinnen - operasjon | HammerfestHHull på trommhinnen - operasjonHull på trommhinnen - operasjonHull på trommhinnen - operasjonHull på trommhinnen - operasjonEMPTY
Hull på trommehinnen - operasjon | Kirkeneshttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hull-pa-trommehinnen-operasjon-kirkenesHull på trommehinnen - operasjon | KirkenesHHull på trommhinnen - operasjonHull på trommhinnen - operasjonHull på trommhinnen - operasjonHull på trommhinnen - operasjonEMPTY
Høreapparattilpasning | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/horeapparattilpasning-hammerfestHøreapparattilpasning | HammerfestHHøreapparattilpasningHøreapparattilpasningHøreapparattilpasningHøreapparattilpasningEMPTY
Høreprøve | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/horeprove-hammerfestHøreprøve | HammerfestHHøreprøveHøreprøveHøreprøveHøreprøveEMPTY
Kikkhullsoperasjon, menisk | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/kikkhullsoperasjon-menisk-hammerfestKikkhullsoperasjon, menisk | HammerfestKKikkhullsoperasjon, menisk (artroskopi)Kikkhullsoperasjon, menisk (artroskopi)Kikholoperasjon, menisk (artroskopi)Kikkhullsoperasjon, menisk (artroskopi)EMPTY
Kirurgiske inngrep i huden | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/kirurgiske-inngrep-i-huden-hammerfestKirurgiske inngrep i huden | HammerfestKKirurgiske inngrep i hudenKirurgiske inngrep i hudenKirurgiske inngrep i hudenKirurgiske inngrep i hudenEMPTY
Kneproteseoperasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/kneproteseoperasjon-hammerfestKneproteseoperasjon | HammerfestKKneproteseoperasjonKneproteseoperasjonKneproteseoperasjonKneproteseoperasjonEMPTY
Lyskebrokkoperasjon - voksne | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/lyskebrokkoperasjon-voksne-hammerfestLyskebrokkoperasjon - voksne | HammerfestLBuođgaguskka čuohpadeapmiLyskebrokkoperasjonLyskebrokkoperasjonLyskebrokkoperasjonEMPTY
Mortons metatarsalgi (fot) | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/mortons-metatarsalgi-fot-hammerfestMortons metatarsalgi (fot) | HammerfestMMortons metatarsalgi (fot)Mortons metatarsalgi (fot)Mortons metatarsalgi (fot)Mortons metatarsalgi (fot)EMPTY
Nakkeprolaps | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/nakkeprolaps-hammerfestNakkeprolaps | HammerfestNNakkeprolapsNakkeprolapsNakkeprolapsNakkeprolapsEMPTY
Nesemuslingforminskning | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/nesemuslingforminskning-hammerfestNesemuslingforminskning | HammerfestNNesemuslingforminskningNesemuslingforminskningNasemuslingforminskingNesemuslingforminskningEMPTY
Nesepolypper eller bihulebetennelse, operasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/nesepolypper-eller-bihulebetennelse-operasjon-hammerfestNesepolypper eller bihulebetennelse, operasjon | HammerfestNNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonEMPTY
Nesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/nesepolypper-ogeller-kronisk-bihulebetennelse-operasjon-hammerfestNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjon | HammerfestNNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonEMPTY
Nyrekreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/nyrekreft-hammerfestNyrekreft | HammerfestNMoninborasdávdaNyrekreftNyrekreftNyrekreftEMPTY
Prolaps i ryggen, kirurgi | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/prolaps-i-ryggen-kirurgi-hammerfestProlaps i ryggen, kirurgi | HammerfestPRyggprolaps - operasjonRyggprolaps - operasjonRyggprolaps - operasjonRyggprolaps - operasjonEMPTY
Prostatakreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/prostatakreft-hammerfestProstatakreft | HammerfestPOvdaráksáborasdávdaProstatakreftProstatakreftProstatakreftEMPTY
Skade på bein i hørselsapparatet | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/skade-pa-bein-i-horselsapparatet-hammerfestSkade på bein i hørselsapparatet | HammerfestSSkade på bein i hørselsapparatetSkade på bein i hørselsapparatetSkade på bein i hørselsapparatetSkade på bein i hørselsapparatetEMPTY
Spinal stenose (forsnevret ryggkanal) | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/spinal-stenose-forsnevret-ryggkanal-hammerfestSpinal stenose (forsnevret ryggkanal) | HammerfestSSpinal stenoseSpinal stenoseSpinal stenoseSpinal stenoseEMPTY
Sterilisering av menn | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/sterilisering-av-menn-hammerfestSterilisering av menn | HammerfestSSterilisering av mennSterilisering av mennSterilisering av mennSterilisering av mennEMPTY
Tennis- og golfalbue | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/tennis-og-golfalbue-hammerfestTennis- og golfalbue | HammerfestTTennis og golfalbueTennis og golfalbueTennis og golfalbueTennis og golfalbueEMPTY
Testikkelkreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/testikkelkreft-hammerfestTestikkelkreft | HammerfestTBálločalbmeborasdávdaTestikkelkreftTestikkelkreftTestikkelkreftEMPTY
Tonsillectomi - fjerning av mandler, barn | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/tonsillectomi-fjerning-av-mandler-barn-hammerfestTonsillectomi - fjerning av mandler, barn | HammerfestTTonsillectomi - fjerning av mandler, barnTonsillectomi - fjerning av mandler, barnTonsillectomi - fjerning av mandler, barnTonsillectomi - fjerning av mandler, barnEMPTY
Trange blodårer i beina, undersøkelse | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/trange-blodarer-i-beina-undersokelse-hammerfestTrange blodårer i beina, undersøkelse | HammerfestTTrange blodårer i beina, undersøkelseTrange blodårer i beina, undersøkelseTrange blodårer i beina, undersøkelseTrange blodårer i beina, undersøkelseEMPTY
Triggerfinger | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/triggerfinger-hammerfestTriggerfinger | HammerfestTTriggerfingerTriggerfingerTriggerfingerTriggerfingerEMPTY
Tykk- og endetarmskreft | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/tykk-og-endetarmskreft-hammerfestTykk- og endetarmskreft | HammerfestTGassačoalle- ja maŋŋebuoideborasdávdaTykk- og endetarmskreftTykk- og endetarmskreftTykk- og endetarmskreftEMPTY
Tykktarmskreft - operasjon | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/tykktarmskreft-operasjon-hammerfestTykktarmskreft - operasjon | HammerfestTTykktarmskreft - operasjonTykktarmskreft - operasjonTykktarmskreft - operasjonTykktarmskreft - operasjonEMPTY
Vevsprøve (biopsi) | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/vevsprove-biopsi-hammerfestVevsprøve (biopsi) | HammerfestVVevsprøve (biopsi)Vevsprøve (biopsi)Vevsprøve (biopsi)Vevsprøve (biopsi)EMPTY
Vevsprøver fra prostata | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/vevsprover-fra-prostata-hammerfestVevsprøver fra prostata | HammerfestVVevsprøve fra prostataVevsprøve fra prostataVevsprøve frå prostataVevsprøve fra prostataEMPTY
Øredreninnleggelse hos barn | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/oredreninnleggelse-hos-barn-hammerfestØredreninnleggelse hos barn | HammerfestØØredreninnleggelse, barnØredreninnleggelse, barnØredreninnleggelse, barnØredreninnleggelse, barnEMPTY
Øresus (tinnitus) | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/oresus-tinnitus-hammerfestØresus (tinnitus) | HammerfestØØresus (tinnitus)Øresus (tinnitus)Øresus (tinnitus)Øresus (tinnitus)EMPTY
Åreknuter i pungen (variocele) | Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/areknuter-i-pungen-variocele-hammerfestÅreknuter i pungen (variocele) | HammerfestÅÅreknuter i pungen (varicocele)Åreknuter i pungen (varicocele)Åreknuter i pungen (varicocele)Åreknuter i pungen (varicocele)EMPTY

Kirurgisk poliklinikk, Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/klinikk-hammerfest/kirurgiskortopedisk-avdeling-hammerfest/kirurgisk-poliklinikk-hammerfestKirurgisk poliklinikk, Hammerfest
Kirurgisk/ortopedisk sengepost, Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/klinikk-hammerfest/kirurgiskortopedisk-avdeling-hammerfest/kirurgiskortopedisk-sengepost-hammerfestKirurgisk/ortopedisk sengepost, Hammerfest
Ortopedisk poliklinikk, Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/klinikk-hammerfest/kirurgiskortopedisk-avdeling-hammerfest/ortopedisk-poliklinikk-hammerfestOrtopedisk poliklinikk, Hammerfest
Pasienthotell kir/ort, Hammerfesthttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/klinikk-hammerfest/kirurgiskortopedisk-avdeling-hammerfest/pasienthotell-kirort-hammerfestPasienthotell kir/ort, Hammerfest

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.