Spesialistpoliklinikken i Alta

Poliklinikken har faste tilbud i Alta. I den faste staben inngår sykepleiere, radiograf, jordmor og sekretærer.

En stor del av virksomheten utføres av ambulerende spesialister fra Finnmarkssykehuset og Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN). Ved behov for hjelpepersonale med spesialkompetanse ambulerer de sammen med spesialisten hit. Poliklinikken er bare åpen på dagtid.

Enhetsleder er Helge Hansen.

Les mer om Spesialistpoliklinikken i Alta

Spesialistpoliklinikken i Alta

Faste tilbud

Indremedisin

Fast overlege i indremedisin, Marit Heger. Kompetanse innenfor hjertesykdom og mage-tarm.

Røntgen 

Det tas skjellett- og lungerøntgen på dagtid. Radiografen utfører undersøkelsen og sender bildene digitalt til røntgen i Hammerfest. Der tolker og diagnostiserer radiologen røntgenbildene. Røntgen tar også imot øyeblikkelig hjelp-pasienter fra den kommunale legevakta på dagtid.

Alle røntgenhenvisninger sendes fra primærlegen/fastlegen til røntgenavdelinga ved Klinikk Hammerfest. De setter opp time og sender ut innkallingsbrev til de pasientene som skal ta røntgen i Alta.

Hudlidelser 

Lysbehandling: Det tas imot pasienter hver dag på dagtid. Lysbehandling rekvireres av hudspesialist. Det er et tilbud til pasienter med kroniske hudlidelser.

  • Det tilbys UVA og UVB/ universal og lokalbehandling
  • PUVA – behandling (bad + lys, evt. tabletter + lys )
  • Hudtester – epi test + prikktest
  • Sårbehandling

Dialysebehandling

Foregår i lokalene til sykestua.

Øyenbunnsfotografering

Kontroller av diabetespasienter i samarbeid med UNN.

Jordmor 

Jordmor er ansatt i 20 % stilling. Hun har tilbud til gravide og utfører screening i samarbeid med gynekologene ved Klinikk Hammerfest.

Infusjonsbehandling

til ms-pasienter, hudpasienter, revmatologiske pasienter og mage-/tarmpasienter.

Ernæringsfysiolog

to dager per uke.

Høresentral med audiograf

Hørselsutredning og tilpasning/oppfølging av høreapparater.

Avtalespesialister

Gynekolog - Susanne Woerner

Ambulerende spesialister

(Spesialister som regelmessig behandler pasienter på et annet behandlingssted enn der de har sitt faste arbeid, kalles ambulerende.)

Kirurger 

Kirugene gjør utredning, behandler og har etterkontroller og oppfølging av pasienter som har vært behandlet kirurgisk på sykehus. Kirurgene har poliklinikk gjennomsnittlig 2 dager i måneden.

Det gjøres gastroskopier og colonskopier, cystoskopier ,sterilisering av menn og  småkirurgiske inngrep som kan gjøres i lokalbedøvelse.

Ortoped

Ortopeden utreder, behandler og har etterkontroll og oppfølging av pasienter som er operert på sykehuset. Ortopeden har poliklinikk 6 dager i måneden.

Det gjøres artroskopisk kirurgi i lokalbedøvelse 3 dager i måneden. Etter inngrepet ligger pasienten 2 timer i avdelingen før han reiser hjem.

Gynekologer

Gynekologene utreder, behandler, følger opp gravide og har etterkontroll og oppfølging av pasienter som har vært behandlet på sykehuset. Gynekologene har fast poliklinikk hver tirsdag. Det er et nært samarbeid mellom gynekologene og jordmor som arbeider på poliklinikken.

Barneleger

Barnelegene utreder, henviser videre og følger opp pasientene som har vært til behandling på sykehuset. Barnelegene har poliklinikk her 2 dager i måneden og kan utføre ulike allergitester og gjøre spirometri på større barn.

Allergolog

Allergologen følger først og fremst opp pasienter som har en kjent allergisk lidelse. Det gjøres ulike tester som grunnlag for videre medikamentell behandling. Bl.a. annet spirometri.

Allergologen har vanligvis 2 poliklinikkdager i halvåret.

Hudlege

Hudlegen utreder, behandler medikamentelt og kirurgisk og følger opp pasienter som har vært behandlet på UNN. Hudlegen har tett oppfølging av pasienter med kroniske hudlidelse og har fast poliklinikk hver onsdag. I perioder er de tilstede 2 dager i uka.

Hudlegen har et nært samarbeid med sykepleierne i oppfølging av pasientene som får lysbehandling. De samme sykepleierne er assistent til hudlegen ved småkirurgiske inngrep og utfører ulike hudtester. Epitest og prikktesting.

Øyelege

Øyelegen utreder, behandler og følger opp pasienter med kroniske øyelidelser. Øyelege har oppfølging av pasienter som har vært til operasjon på UNN. Øyelege har gjennomsnittlig 3 poliklinikkdager pr. måned.

Nevrolog

Nevrologen utreder og følger opp pasienter som har kroniske lidelser.
Nevrologen har 4 dager poliklinikk omtrent 5 ganger i året.

Nefrolog

Nefrologen følger opp pasienter med kroniske nyrelidelser. Nefrologen har poliklinikk 1 dag i måneden

Lungelege

Lungelegen utreder, behandler  og følger opp pasienter med kroniske lungelidelser. Lungelegen har faste arbeidsdager i Alta hver mandag.

Kontakt

Oppmøtested
Alle henvendelser i resepsjonen innenfor hovedinngangen
Telefon
78483900
mandag - fredag 08:00 – 14:30
Telefaks 78 48 39 01 | Avdelingsleder 78 48 39 04
Postadresse
Finnmarkssykehuset
Spesialistpoliklinikken i Alta
Dr. Kvammes vei 21
9510 Alta
Alta helsesenter
Besøksadresse
Markveien 29 – 31(Google maps)
9510 Alta
Besøkstider
mandag - fredag 08:00 – 15:30

Busstider Alta helsesenter

Bussholdeplassen er 50 meter fra hovedinngangen.

Bybussen går hver halvtime fra kl. 06:00 – hvert kvarter mellom 07:00 og 09:00:
140 Bybuss Alta

Flybussen går fem ganger daglig:
261 Flybuss Alta

Busstider Alta sentrum

Parkering

​Det er parkeringsplass på begge sider av bygningen.

Parkering koster kr. 12 per time mellom 10:00 og 17:00, ellers gratis.

Pasientreiser

​Hovedregelen er at du får dekket reise til og fra behandling med billigste rutegående transport.

Mer om pasientreiser i Finnmark

Reisemuligheter til og fra Alta helsesenter

Praktisk informasjon

Apotek

​Nærmeste apotek er 100 meter unna – rett over veien fra hovedinngangen.

Kiosk / butikk / kafé

​Alta sentrum  ligger 100 meter unna, med kjøpesentre og kaféer.

Røyking forbudt

​​Det er et røykeområde i friluft utenfor hovedinngangen.

Ellers er det røyking forbudt på hele området, ute og inne.

Samisk tolk

Dersom du foretrekker å snakke nordsamisk under behandlingen eller undersøkelsen, vil vi gjerne benytte vår samiske tolk. For å sikre at tolken er tilgjengelig, bør vi forhåndsbestille tilgang til tolken, og det er derfor fint om du gir oss beskjed. Forhåndsavtale om tolking kan gjøres direkte med vår tolk på tlf. 915 98 117 (ukedager 07.30-15.00), eller ved å ringe dit du har timeavtale.

Dette gjelder også pasienter som har timeavtale på dagtid ved Spesialistpoliklinikken i Alta eller Spesialistlegekontoret i Karasjok. Tolking vil der foregå på videkonferanse (Skype).

Tolken ved Hammerfest sykehus er også tilgjengelig for tilstedetolking for pasienter som er innlagt på sykehuset.

Trådløst nettverk

​Vi har trådløst nettverk tilgjengelig for pasienter og besøkende på alle våre behandlingssteder. Ta kontakt med din avdeling for å få oppgitt påkoblingsinformasjon.

Venterom

​Spesialistpoliklinikken har flere gode venterom. Spør personalet om det nærmeste.

Allergitest (prikktest) | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/allergitest-prikktest-altaAllergitest (prikktest) | AltaAAllergi - prikktestAllergi - prikktestAllergi - prikktestAllergi - prikktestEMPTY
Allergiutredning hos hudspesialist, voksne | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/allergiutredning-hos-hudspesialist-voksne-altaAllergiutredning hos hudspesialist, voksne | AltaAAllergi - iutredning hos hudspesialist, voksneAllergi - iutredning hos hudspesialist, voksneAllergi - iutredning hos hudspesialist, voksneAllergi - iutredning hos hudspesialist, voksneEMPTY
Allergiutredning hos lungespesialist, voksne | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/allergiutredning-hos-lungespesialist-voksne-altaAllergiutredning hos lungespesialist, voksne | AltaAAllergi - utredning hos lungespesialist, voksneAllergi - utredning hos lungespesialist, voksneAllergi - utredning hos lungespesialist, voksneAllergi - utredning hos lungespesialist, voksneEMPTY
Antiepileptisk behandling | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/antiepileptisk-behandling-altaAntiepileptisk behandling | AltaAAntiepileptisk behandlingAntiepileptisk behandlingAntiepileptisk behandlingAntiepileptisk behandlingEMPTY
Arbeids-EKG | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/arbeids-ekg-altaArbeids-EKG | AltaAArbeids-EKGArbeids-EKGArbeids-EKGArbeids-EKGEMPTY
Arrbrokk | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/arrbrokk-altaArrbrokk | AltaAArrbrokkArrbrokkArrbrokkArrbrokkEMPTY
Blodprøve | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/blodprove-altaBlodprøve | AltaBBlodprøveBlodprøveBlodprøveBlodprøveEMPTY
Blodsukkermåling | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/blodsukkermaling-altaBlodsukkermåling | AltaBBlodsukkermålingBlodsukkermålingBlodsukkermålingBlodsukkermålingEMPTY
Blodtrykksmåling | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/blodtrykksmaling-altaBlodtrykksmåling | AltaBBlodtrykksmålingBlodtrykksmålingBlodtrykksmålingBlodtrykksmålingEMPTY
Cellegiftbehandling | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/cellegiftbehandling-altaCellegiftbehandling | AltaCCellegiftbehandlingCellegiftbehandlingCellegiftbehandlingCellegiftbehandlingEMPTY
Cystoskopi - undersøkelse av urinblæren og urinrøret | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/cystoskopi-undersokelse-av-urinbleren-og-urinroret-altaCystoskopi - undersøkelse av urinblæren og urinrøret | AltaCCystoskopiCystoskopiCystoskopiCystoskopiEMPTY
DD-behandling | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/dd-behandling-altaDD-behandling | AltaDDD-behandling (Dermovat med Duoderm)DD-behandling (Dermovat med Duoderm)DD-behandling (Dermovat med Duoderm)DD-behandling (Dermovat med Duoderm)EMPTY
Dupuytrens kontraktur, injeksjonsbehandling | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/dupuytrens-kontraktur-injeksjonsbehandling-altaDupuytrens kontraktur, injeksjonsbehandling | AltaDDupuytrens kontraktur, injeksjonsbehandlingDupuytrens kontraktur, injeksjonsbehandlingDupuytrens kontraktur, injeksjonsbehandlingDupuytrens kontraktur, injeksjonsbehandlingEMPTY
EKG – Elektrokardiografi | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/ekg-elektrokardiografi-altaEKG – Elektrokardiografi | AltaEEKGEKGEKGEKGEMPTY
Frysebehandling av hud | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/frysebehandling-av-hud-altaFrysebehandling av hud | AltaFJiekŋadikšun liikkisFrysebehandling av hudFrysebehandling av hudFrysebehandling av hudEMPTY
Ganglion, fot | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/ganglion-fot-altaGanglion, fot | AltaGGanglion, fotGanglion, fotGanglion, fotGanglion, fotEMPTY
Ganglion, hånd | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/ganglion-hand-altaGanglion, hånd | AltaGGanglion, HåndGanglion, HåndGanglion, HåndGanglion, HåndEMPTY
Gangtest | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/gangtest-altaGangtest | AltaGGangtestGangtestGangtestGangtestEMPTY
Gastroskopi | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/gastroskopi-altaGastroskopi | AltaGGastroskopiGastroskopiGastroskopiGastroskopiEMPTY
Gynekologisk undersøkelse | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/gynekologisk-undersokelse-altaGynekologisk undersøkelse | AltaGGynekologisk undersøkelseGynekologisk undersøkelseGynekologisk undersøkingGynekologisk undersøkelseEMPTY
Hallux valgus | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hallux-valgus-altaHallux valgus | AltaHHallux valgusHallux valgusHallux valgusHallux valgusEMPTY
Hammertå | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hammerta-altaHammertå | AltaHRoaŋkke juolgesuorbmaHammertåHammertåHammertåEMPTY
Hemodialyse | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/hemodialyse-altaHemodialyse | AltaHHemodialyseHemodialyseHemodialyseHemodialyseEMPTY
Høreapparattilpasning | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/horeapparattilpasning-altaHøreapparattilpasning | AltaHHøreapparattilpasningHøreapparattilpasningHøreapparattilpasningHøreapparattilpasningEMPTY
Høreprøve | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/horeprove-altaHøreprøve | AltaHHøreprøveHøreprøveHøreprøveHøreprøveEMPTY
Infliximab-behandling | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/infliximab-behandling-altaInfliximab-behandling | AltaIInfliximab-behandlingInfliximab-behandlingInfliximab-behandlingInfliximab-behandlingEMPTY
Insulinbehandling hos voksne | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/insulinbehandling-hos-voksne-altaInsulinbehandling hos voksne | AltaIInsulinbehandlingInsulinbehandlingInsulinbehandlingInsulinbehandlingEMPTY
Kaliumpermanganatbad eller omslag, Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/kaliumpermanganatbad-eller-omslag-altaKaliumpermanganatbad eller omslag, AltaKKaliumpermaganatbad eller omslag (KP-behandling)Kaliumpermaganatbad eller omslag (KP-behandling)Kaliumpermaganatbad eller omslag (KP-behandling)Kaliumpermaganatbad eller omslag (KP-behandling)EMPTY
Kikkhullsoperasjon, menisk | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/kikkhullsoperasjon-menisk-altaKikkhullsoperasjon, menisk | AltaKKikkhullsoperasjon, menisk (artroskopi)Kikkhullsoperasjon, menisk (artroskopi)Kikholoperasjon, menisk (artroskopi)Kikkhullsoperasjon, menisk (artroskopi)EMPTY
Kirurgiske inngrep i huden | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/kirurgiske-inngrep-i-huden-altaKirurgiske inngrep i huden | AltaKKirurgiske inngrep i hudenKirurgiske inngrep i hudenKirurgiske inngrep i hudenKirurgiske inngrep i hudenEMPTY
Klinisk nevrologisk undersøkelse | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/klinisk-nevrologisk-undersokelse-altaKlinisk nevrologisk undersøkelse | AltaKKlinisk nevrologisk undersøkelseKlinisk nevrologisk undersøkelseKlinisk nevrologisk undersøkelseKlinisk nevrologisk undersøkelseEMPTY
Koloskopi | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/koloskopi-altaKoloskopi | AltaKKoloskopiKoloskopiKoloskopiKoloskopiEMPTY
Leddpunksjon | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/leddpunksjon-altaLeddpunksjon | AltaLLeddpunksjon - voksneLeddpunksjon - voksneLeddpunksjon - voksneLeddpunksjon - voksneEMPTY
Lysbehandling - generell informasjon | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/lysbehandling-generell-informasjon-altaLysbehandling - generell informasjon | AltaLLysbehandlingLysbehandlingLysbehandlingLysbehandlingEMPTY
Mage-tarm utredning hos gastroenterolog | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/mage-tarm-utredning-hos-gastroenterolog-altaMage-tarm utredning hos gastroenterolog | AltaMMage-tarm utredning, undersøkelse hos gastroenterologMage-tarm utredning, undersøkelse hos gastroenterologMage-tarm utredning, undersøkelse hos gastroenterologMage-tarm utredning, undersøkelse hos gastroenterologEMPTY
Mortons metatarsalgi (fot) | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/mortons-metatarsalgi-fot-altaMortons metatarsalgi (fot) | AltaMMortons metatarsalgi (fot)Mortons metatarsalgi (fot)Mortons metatarsalgi (fot)Mortons metatarsalgi (fot)EMPTY
Nakkeprolaps | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/nakkeprolaps-altaNakkeprolaps | AltaNNakkeprolapsNakkeprolapsNakkeprolapsNakkeprolapsEMPTY
Navlebrokk | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/navlebrokk-altaNavlebrokk | AltaNNavlebrokkNavlebrokkNavlebrokkNavlebrokkEMPTY
Nesemuslingforminskning | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/nesemuslingforminskning-altaNesemuslingforminskning | AltaNNesemuslingforminskningNesemuslingforminskningNasemuslingforminskingNesemuslingforminskningEMPTY
Nesepolypper eller bihulebetennelse, operasjon | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/nesepolypper-eller-bihulebetennelse-operasjon-altaNesepolypper eller bihulebetennelse, operasjon | AltaNNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonNesepolypper og/eller kronisk bihulebetennelse - operasjonEMPTY
Operasjon av trang forhud hos barn | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/operasjon-av-trang-forhud-hos-barn-altaOperasjon av trang forhud hos barn | AltaOTrang forhud - operasjon hos barnOperasjon av trang forhud hos barnTrang forhud - operasjon hos barnTrang forhud - operasjon hos barnEMPTY
Operasjon av trang forhud hos voksne | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/operasjon-av-trang-forhud-hos-voksne-altaOperasjon av trang forhud hos voksne | AltaOTrang forhud - operasjon hos voksneOperasjon av trang forhud hos voksneTrang forhud - operasjon hos voksneTrang forhud - operasjon hos voksneEMPTY
Psoriasis - skjellfjerning | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/psoriasis-skjellfjerning-altaPsoriasis - skjellfjerning | AltaPPsoriasis - skjellfjerningPsoriasis - skjellfjerningPsoriasis - skjellfjerningPsoriasis - skjellfjerningEMPTY
PUVA-behandling | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/puva-behandling-altaPUVA-behandling | AltaPPUVA-dikšuPUVA-behandlingPUVA-behandlingPUVA-behandlingEMPTY
Rektoskopi | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/rektoskopi-altaRektoskopi | AltaRRektoskopiRektoskopiRektoskopiRektoskopiEMPTY
Røntgen | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/rontgen-altaRøntgen | AltaRRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelseRøntgenundersøkelseEMPTY
Røntgen av lungene | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/rontgen-av-lungene-altaRøntgen av lungene | AltaRGeahppáid røntgenRøntgen av lungeneRøntgen av lungeneRøntgen bryst (thorax)EMPTY
Røntgen av magen | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/rontgen-av-magen-altaRøntgen av magen | AltaRČoavjerøntgenRøntgen mageRøntgen mageRøntgen mageEMPTY
Røntgen av skjellettet | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/rontgen-av-skjellettet-altaRøntgen av skjellettet | AltaRDákterikki røntgenRøntgen av skjelettRøntgen av skjelettRøntgen av skjelettEMPTY
Skopiundersøkelse med biopsi | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/skopiundersokelse-med-biopsi-altaSkopiundersøkelse med biopsi | AltaSSkopiundersøkelse med biopsiSkopiundersøkelse med biopsiSkopiundersøkelse med biopsiSkopiundersøkelse med biopsiEMPTY
Slitasje i tommelens rotledd | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/slitasje-i-tommelens-rotledd-altaSlitasje i tommelens rotledd | AltaSTommelrotslitasjeTommelrotslitasjeTommelrotslitasjeTommelrotslitasjeEMPTY
Spirometri | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/spirometri-altaSpirometri | AltaSSpirometriSpirometriSpirometriSpirometriEMPTY
Sterilisering av menn | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/sterilisering-av-menn-altaSterilisering av menn | AltaSSterilisering av mennSterilisering av mennSterilisering av mennSterilisering av mennEMPTY
Tennis- og golfalbue | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/tennis-og-golfalbue-altaTennis- og golfalbue | AltaTTennis og golfalbueTennis og golfalbueTennis og golfalbueTennis og golfalbueEMPTY
Trang forhud og overflødig forhud | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/trang-forhud-og-overflodig-forhud-altaTrang forhud og overflødig forhud | AltaTTrang forhud, overflødig forhudTrang forhud, overflødig forhudTrang forhud, overflødig forhudTrang forhud, overflødig forhudEMPTY
Triggerfinger | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/triggerfinger-altaTriggerfinger | AltaTTriggerfingerTriggerfingerTriggerfingerTriggerfingerEMPTY
Ultralyd av hjertet | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/ultralyd-av-hjertet-altaUltralyd av hjertet | AltaUEkkokardiografiUltralyd av hjertetUltralyd av hjertetEkkokardiografiEMPTY
Utredning hudsykdommer | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/utredning-hudsykdommer-altaUtredning hudsykdommer | AltaUUtredning hudsykdommerUtredning hudsykdommerUtredning hudsykdommerUtredning hudsykdommerEMPTY
Åreknuter i pungen (variocele) | Altahttps://finnmarkssykehuset.no/behandlinger/areknuter-i-pungen-variocele-altaÅreknuter i pungen (variocele) | AltaÅÅreknuter i pungen (varicocele)Åreknuter i pungen (varicocele)Åreknuter i pungen (varicocele)Åreknuter i pungen (varicocele)EMPTY

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.