Øre-nese-hals-poliklinikk, Kirkenes

Ved øre-nese-hals poliklinikken utredes og behandles alle basale øre-nese-hals-sykdommer og -symptomer relatert til øre, nese, hals, svelg, svimmelhet og søvnrelaterte problemer (snorking og pustestopp). Vi utfører også søvnregistreringer.

Les mer om Øre-nese-hals-poliklinikk, Kirkenes

Øre-nese-hals-poliklinikk, Kirkenes

I tillegg utreder vi hørselsproblemer samt at vi foretar utprøving av høreapparat.

Sammen med operasjon av mandler, dreninnleggelser, fjerning av spyttkjertler og halscyster utføres alle typer av nesekirurgi (septumplastikk, rhinoplastikk, bihulekirurgi og polyppfjernelse).

Oppmøtested
Øre-nese-hals-poliklinikken ligger i 1. etasje i fløy NV
mandag9 – 11 og 12 – 13
tirsdag9 – 11 og 12 – 13
onsdag9 – 11 og 12 – 13
torsdag9 – 11 og 12 – 13
fredag9 – 11
Kirkenes sykehus
Øre-nese-hals-poliklinikk
Dr. Palmstrøms vei 15
9900 Kirkenes

Kirkenes sykehus

Dr. Palmstrøms vei 15(Google maps)
9915 Kirkenes
Akuttmottaket er døgnåpent

Busstider Kirkenes sentrum

Busstider Kirkenes sykehus

Parkering

​Det er gratis parkering for pasienter og besøkende rett utenfor hovedinngangen til sykehuset.

Reisemuligheter til og fra Kirkenes sykehus

Apotek

​Det finnes to apotek i Kirkenes sentrum, og ett i Kirkenes Handelspark.

Kiosk / kafé / venterom

Det er kiosk i hovedvestibylen på sykehuset. Her får du kjøpt lunsjmat og vanlige kioskvarer, og det finnes kafébord og stoler der du kan sitte og spise, drikke en kopp kaffe eller lese aviser.

07:00 – 19:30   mandag – fredag

Oversiktskart

Pokémon Go ikke tillatt

Av hensyn til pasienter, ansatte og utrykningskjøretøyer er det ikke tillatt å spille Pokémon Go på sykehusområdet.

Resepsjon

​Det er resepsjon rett innenfor hovedinngangen.

Åpningstider i skranken

mandag, onsdag og fredag

tirsdag og torsdag

​Det finnes en røykebu til høyre ut fra hovedinngangen til sykehuset.

Elllers er det røyking forbudt på hele området, ute og inne.

Du kan koble deg på trådløst nettverk på alle Finnmarkssykehusets behandlingssteder.

Nettverksnavn: HN-GJEST

Du trenger ikke oppgi passord

Venterom

​Det er mange gode venterom på avdelingene. Spør personalet om det nærmeste