Skitur og fargespill

Første vinner er kåret i vår fotokonkurranse på Instagram "Finnmark og Folkehelse" #jobbifinnmarkssykehuset. Sonni Schumacher tok dette vakre vinterbilde på tur ned fra Glimmervannshytta på Kvaløya, Hammerfest kommune.

Foto: Sonni Schumacher

Sonni er fra Kvalsund, men bor i Hammerfest hvor hun jobber som kommuneoverlege.

– Jeg finner stor glede i å ta bilder når jeg er ute på tur i våres flotte natur, sier Sonni.

Det skjønner vi godt når vi har så fine motiv i fylket vårt!

Premie

Sonni mottar et gavekort på kr 500 i premie, som hun kan bruke på akkuratt det hun vil. Ønsker du å bli med på fotokonkurransen? Vi trekker er ny vinner 11. juni. Tagg bildene dine på Instagram med #jobbifinnmarkssykehuset og #jobbiFIN - regler og mer info finner du på siden under.

Finnmark, folkehelse og fotokonkurranse

PS: Hvis du ikke har instagram, eller ikke har en åpen instagramkonto, kan du sende bildet til media@finnmarkssykehuset.no