Sykehusbygget er nå overtatt

Det nye klinikkbygget i Alta er nå overlevert fra entreprenør til Finnmarkssykehuset. Prosjektet er dermed avsluttet innenfor tidsplan.
Bilde fra utsiden av nye Klinikk Alta etter overtakelsen av det nye sykehusbygget.
Tom Helge Thomassen og Tore Kalland fra Harald Nilsen AS, Christian Brødreskift fra Sykehusbygg HF, prosjektleder Lill-Gunn Kivijervi i Finnmarkssykehuset HF og daglig leder Haldan Heggheim i Harald Nilsen AS.

- Vi er svært tilfreds med bygget og at entreprenøren har levert, både i forhold til kvalitet og milepæler, sier prosjektsjef Lill-Gunn Kivijervi i Finnmarkssykehuset.

Torsdag 24. oktober signerte Finnmarkssykehuset HF og entreprenør Harald Nilsen AS papirene, som innebærer at byggeoppdraget er endelig utført og overtatt av byggherre fra entreprenør.

Harald Nilsen AS har hatt hovedentreprisen for prosjektet som har blitt kalt Alta nærsykehus, og som nå offisielt får navnet Klinikk Alta.

- Vi takker for oppdraget, og er glade for at Finnmarkssykehuset HF er tilfreds med arbeidet vi har utført, sier Halvdan Heggheim, som er daglig leder i entreprenørselskapet.

Nybygget har gjennomgått prøvedrift i tre måneder, hvor formålet har vært å avdekke forbedringspunkter.

Byggeprosjektet omfatter en utvidelse av dagens helsesenter med 4.000 kvadratmeter nybygg, som tas i bruk i november.

Den totale investeringsrammen med medisinsk utstyr og tekniske installasjoner er på 457 millioner kroner.

11. desember er det offisiell åpning av Klinikk Alta.

Kontakt:
Lill-Gunn Kivijervi, prosjektsjef, Finnmarkssykehuset HF - 994 99 223
Halvdan Heggheim, daglig leder, Harald Nilsen AS – 916 91 939

LES OGSÅ:

Over 300 besøkte Klinikk Alta

Nå er datoene for den offisielle åpningen klar

Slik blir røntgentilbudet ved Klinikk Alta

Nå er jordmødrene i Alta en del av FInnmarkssykehuset