Finnmark, folkehelse og fotokonkurranse

Vi vil se ditt Finnmark!

I anledning verdens helsedag 7.april, lanserer Finnmarkssykehuset fotokonkurranse! Finnmark er et vilt og vakkert fylke, og vi ønsker å vise resten av landet at Finnmark er et spennende sted å bo og arbeide. Fotokonkurransens formål er å fremme folkehelse og rekruttering til fylket.

Foto: Roger Johansen

​Vi vil se dine bilder, filmklipp og selfier av folk og dyr, natur, hverdagsliv, jobb og feiring fra Finnmark, med tema «mitt Finnmark» og folkehelse.

Du kan dele dine bilder med oss på Instagram ved å bruke #jobbiFIN og #jobbifinnmarkssykehuset eller ved å sende bildene dine til media@finnmarkssykehuset.no. Vi trekker en vinner hver måned, som får en fin premie og sitt bilde delt av oss i sosiale medier, samt presentert på denne siden.

Se fanene under for mer informasjon om konkurransen, regler, med mer.

Kåring av vinnerbilde

Vi velger ut en vinner en gang i måneden. Den første premien trekkes 10.mai og vinnerbildet kåres av kommunikasjonsavdelingen i Finnmarkssykehuset. Vinnerbildet trekkes ut basert på ulike kriterier som: kreativitet, underholdningsverdi, relevans til tema "mitt Finnmark" og folkehelse, wow-effekt og kjærlighet til Finnmark.

Juryens beslutning er endelig. Vinneren blir kontaktet og offentliggjort på vårt intranett, instagram og andre sosiale media, som Facebook.
Premien er et gavekort på  400 kr.

Regler

1. Ta en selfie, bilde eller en kort video av deg selv eller andre. Husk å spørre alle på bildet om det er greit at du sender det inn til konkurransen. Merk at det vi ønsker er bilder med folk i aktivitet i Finnmark. Det kan være fra fjelltur, kajakk og annet båtliv, sykling, sport, kulturelle aktiviteter eller hva du vil.
  2. Del på Instagram og tag med #jobbifinnmarkssykehuset og gjerne også #finnmarkssykehuset. Da er du med i konkurransen! Husk at du må ha en åpen instagramkonto. Du kan sende inn så mange bidrag du vil.
  3. Vinn et gavekort t på 400 kroner! Kriteriene bildene vil bli vurdert etter er: kreativitet/lekenhet, underholdningsverdi, relevans til tema "mitt Finnmark" og folkehelse, wow-effekt og kjærlighet til Finnmark. Merk: Alle bilder eller videoer som sendes inn kan bli valgt ut til brosjyrer eller andre rekrutteringskampanjer for Finnmarkssykehuset to år fram i tid. Les mer under rettigheter.

Konkurranseperioden varer ut året. Vi trekker en vinner i måneden. Første vinner trekkes 10. mai, men konkurransen starter nå. Du kan også bruke bilder du har tatt tidligere, uansett årstid, så lenge du er fotograf.

Fotokonkurransen er åpen for alle. Bildene må være fra Finnmark.

Rettigheter

Ved deltakelse i konkurransen samtykker deltakeren til at innsendte bidrag kan brukes av Finnmarkssykehuset på sosiale medier, i brosjyrer og i forbindelse med rekruttering , som ledige stillinger, samt annet informasjonsarbeid i to år fram i tid.

Bildet vil ved enhver form for bruk krediteres fotografen jfr. gjeldende regler om opphavsrett. Du kan også ombestemme deg, hvis du ikke vil vi skal bruke bildet.

Annet

Kampanjen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller har noen tilknytning til Instagram. Det forutsettes at deltakeren er innforstått med Instagrams gjeldende regler for å kunne delta i konkurransen. Finnmarkssykehuset kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller manglende opplysninger i konkurransereglene. Finnmarkssykehuset kan ikke holdes ansvarlig for materialet som publiseres av deltakerne i konkurransen, eller for andres omtale av eller linking til konkurransen på andre nettsteder og fora.

Spørsmål vedr. konkurransen kan rettes per e-post til:media@finnmarkssykehuset.no