SANKS Stuorraluohkká

Stuorraluohkká, Karasjok

Ved SANKS Stuorraluohkká finnes både behandlingstilbud og forsknings- og utvilklingsvirksomhet knyttet til den nasjonale kompetansetjenesten.

Hovedinngangen
Resepsjonen

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Alle henvendelser til resepsjonen ved hovedinngangen
Besøksadresse
Stuorraluohkka 34 (Kart)
9735 Karasjok
Telefon
78 94 75 00

Busstider SANKS Karasjok

Pasientreiser

​Hovedregelen er at du får dekket reise til og fra behandling med billigste rutegående transport.

Mer om pasientreiser i Finnmark

Praktisk informasjon

Kiosk / butikk / apotek / kafé

​SANKS ligger i Karasjok sentrum, der det finnes butikker, apotek, kiosk og spisesteder.

Røyking forbudt

Det er røyking forbudt inne på SANKS og ute ved inngangsdører og i nærheten av bygningen.

Trådløst nettverk

​Vi har trådløst nettverk tilgjengelig for pasienter og besøkende på alle våre behandlingssteder. Ta kontakt med din avdeling for å få oppgitt påkoblingsinformasjon.

Venterom

​Det er venterom for pasienter og pårørende ved resepsjonen i 1. etasje.

BUP Karasjokhttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sami-klinihkka/psykisk-helsevern-og-rus-karasjok/bup-karasjokBUP KarasjokBarne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk tilbyr hjelp i form av utredning og behandling til barn og unge under 18 år.
DPS Midt-Finnmark / SANKShttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sami-klinihkka/psykisk-helsevern-og-rus-karasjokDPS Midt-Finnmark / SANKSSANKS tilbyr utredning og behandling for barn, unge og voksne innenfor psykisk helse og avhengighet.
Døgnenheten psykisk helse og avhengighethttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sami-klinihkka/psykisk-helsevern-og-rus-karasjok/dognenheten-psykisk-helse-og-avhengighetDøgnenheten psykisk helse og avhengighetDøgnenheten er et tilbud for alle voksne over 18 år som sliter med ulike psykiske lidelser og der tettere oppfølging anses nødvendig.
Familieenheten Karasjokhttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sami-klinihkka/psykisk-helsevern-og-rus-karasjok/familienheten-karasjokFamilieenheten KarasjokFamilieenheten gir et tilbud til alle familier der det er vansker knyttet til samspill og samhandling.
PUT Karasjokhttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sami-klinihkka/psykisk-helsevern-og-rus-karasjok/put-karasjokPUT KarasjokPUT gir behandling og er et lavterskeltilbud til ungdom og unge voksne i alderen 15-30 år med avhengighetsutfordringer og/eller selvmordstanker.
TSB - Tverrfaglig spesialisert rusbehandlinghttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sami-klinihkka/psykisk-helsevern-og-rus-karasjok/tsb-karasjokTSB - Tverrfaglig spesialisert rusbehandlingTSB tilbyr poliklinisk behandling for voksne med avhengighetsvansker.
UPA Karasjokhttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sami-klinihkka/psykisk-helsevern-og-rus-karasjok/upa-karasjokUPA KarasjokUngdomspsykiatrisk enhet er en døgnenhet for ungdom mellom 13 og 18 år med psykiske lidelser.
VPP Karasjokhttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sami-klinihkka/psykisk-helsevern-og-rus-karasjok/vpp-karasjokVPP KarasjokVPP tibyr hjelp i form av utredning og behandling for et bredt spekter av psykiske lidelser for voksne fra 18 år som opplever moderate til alvorlige lidelser.

Fant du det du lette etter?