Stuorraluohkká

Stuorraluohkká, Karasjok

Ved SANKS Stuorraluohkká finnes både behandlingstilbud og forsknings- og utvilklingsvirksomhet knyttet til den nasjonale kompetansetjenesten.


Følgende enheter er lokalisert her: BUP, FoU, PUT/TSB, UPA og Familieenheten.


BUP, FoU, PUT/TSB, skolen
Ungdomspsykiatrisk enhet (UPA)

Kontaktinformasjon

Oppmøtested
Alle henvendelser til resepsjonen ved hovedinngangen
Besøksadresse
Stuorraluohkka 32 (Kart)
9735 Karasjok
Besøkstider
mandag - fredag 08:00-15:30
Telefon
78 94 75 00
E-post

Busstider SANKS Karasjok

Pasientreiser

​Hovedregelen er at du får dekket reise til og fra behandling med billigste rutegående transport.

Mer om pasientreiser i Finnmark

Reisemuligheter til og fra Sàmi Klinihkka

Det er kun mulig å reise til Sámi klinihkka med bil eller buss fra de andre kommunene i Finnmark. 

For oppdatert buss - og båtinformasjon se ruteplanleggeren til Snelandia. Her legger du inn avgangssted og ankomssted selv. 

https://snelandia.no/planleggreisen/reiseplanleggerenbruk

For fly så er nærmeste lufthavn Lakselv. Det går buss mellom Lakselv og Karasjok. 

Praktisk informasjon

Kiosk / butikk / apotek / kafé

​SANKS ligger i Karasjok sentrum, der det finnes butikker, apotek, kiosk og spisesteder.

Røyking forbudt

Det er røyking forbudt inne på SANKS og ute ved inngangsdører og i nærheten av bygningen.

Samisk tolk

Dersom du foretrekker å snakke nordsamisk under behandlingen eller undersøkelsen, vil vi gjerne benytte vår samiske tolk. For å sikre at tolken er tilgjengelig, bør vi forhåndsbestille tilgang til tolken, og det er derfor fint om du gir oss beskjed. Forhåndsavtale om tolking kan gjøres direkte med vår tolk på tlf. 915 98 117 (ukedager 07.30-15.00), eller ved å ringe dit du har timeavtale.

Dette gjelder også pasienter som har timeavtale på dagtid ved Spesialistpoliklinikken i Alta eller Spesialistlegesentereti Karasjok. Tolking vil der foregå på videkonferanse (Skype).

Tolken ved Hammerfest sykehus er også tilgjengelig for tilstedetolking for pasienter som er innlagt på sykehuset.

Samisktalende personell

​Vi har samisktalende personell på jobb. Tolk kan skaffes ved behov.

Trådløst nettverk

​Vi har trådløst nettverk tilgjengelig for pasienter og besøkende på alle våre behandlingssteder. Ta kontakt med din avdeling for å få oppgitt påkoblingsinformasjon.

BUP Karasjokhttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sanks-feil-/bup-karasjokBUP KarasjokBarne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk tilbyr hjelp i form av utredning og behandling til barn og unge under 18 år.
Familieenheten Karasjokhttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sanks-feil-/familienheten-karasjokFamilieenheten KarasjokFamilieenheten gir et tilbud til alle familier der det er vansker knyttet til samspill og samhandling.
PUT Karasjokhttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sanks-feil-/put-karasjokPUT KarasjokPUT gir behandling og er et lavterskeltilbud til ungdom og unge voksne i alderen 15-30 år med avhengighetsutfordringer og/eller selvmordstanker.
Sámi klinihkkahttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sami-klinihkkaSámi klinihkkaSámi klinihkka holder til i Karasjok, og er spesielt rettet mot samiske pasienter.
SANKShttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sami-klinihkka/sanksSANKSSANKS tilbyr utredning og behandling for barn, unge og voksne innenfor psykisk helse og avhengighet.
TSB - Tverrfaglig spesialisert rusbehandlinghttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sanks-feil-/tsb-karasjokTSB - Tverrfaglig spesialisert rusbehandlingTSB tilbyr poliklinisk behandling for voksne med avhengighetsvansker.
UPA Karasjokhttps://finnmarkssykehuset.no/avdelinger/sanks-feil-/upa-karasjokUPA KarasjokUngdomspsykiatrisk enhet er en døgnenhet for ungdom mellom 13 og 18 år med psykiske lidelser.

Fant du det du lette etter?